Feest

Tips voor een winterbruiloft

winterbruiloft

Een winterbruiloft is enorm sfeervol. Juist door de wintermaanden wordt de bruiloft knusser en romantischer. Een winterbruiloft gaat alleen net even anders in zijn werk dan een bruiloft in de zomer. Naast het feit dat het kouder is en je dus meer warmte moet creëren, zijn er meerdere factoren die een rol kunnen spelen. 

Trouwkleding

Koop trouwkleding dat warm genoeg is in de wintermaanden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jasje over de trouwjurk te dragen of natuurlijk te gaan voor een trouwjurk met lange mouwen. Voor de man is het makkelijker om zich warm aan te kleden. Je kunt hiervoor volledig in pak gaan met extra laagjes. Je zult waarschijnlijk zowel buiten als binnen te vinden zijn. Je kunt er daarom ook voor kiezen om verschil te maken in een binnen outfit en buiten outfit.

Maak het romantisch

Regel bijvoorbeeld een vuurkorf of kachel die niet alleen lekker warm is, maar ook romantiek creëert. Daarnaast kun je accessoires plaatsen die te maken hebben met de winter. Denk bijvoorbeeld aan dennentakken en sneeuwvlokken. Vergeet in de decoratie ook zeker geen kaarsen! Dit maakt de ruimte nog knusser en sfeervoller. 

Trouwfotograaf

Die winterfoto’s mogen natuurlijk niet ontbreken! Hiervoor heb je een goede fotograaf nodig die precies weet hoe jullie als stel het mooiste naar voren komen. Ligt er sneeuw? Maak dan absoluut foto’s in de sneeuw. Dit laat namelijk zien dat jullie een echte winter bruiloft hebben gehad. Op de foto hoort natuurlijk ook een trouwauto. Bij CCD Nederland kun je een trouwauto in Zwolle huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *