Horeca stoelen voor in een restaurant

horeca stoelen

Ben jij de eigenaar van een eigen café. Dan zou jij een mooie interieur willen voor je zaak. Bij een mooi café kan je heel goed denken aan mooie tafels en stoelen. Je kan de café versieren met schilderijen en een standbeeld. Daarbij zou je ook horeca stoelen kunnen laten maken volgens het concept van je zaak. Als jouw café planten bevat kan je ervoor zorgen dat jouw stoelen ook een groene toon heeft. Waar let je op als je stoelen wilt aanschaffen?

Als je een stoel koopt moet je erop letten dat het vier poten heeft. Dit zorgt ervoor dat je stevig zit als je aan het eten of drinken bent. Een stoel van vijf poten daarentegen zorgt ervoor dat je teveel beweegt. Dit zorgt voor minder stabiliteit. 

horeca stoelen

Waar dien je op te letten bij stoelen?

De onderstuk van de stoelen is ook belangrijk. Je moet geen stoelen willen hebben die aan de onderkant wieltjes heeft. Dit kan ervoor zorgen dat de café snel vies wordt. Dit komt omdat mensen dan meer gaan bewegen met drank in hun hand op horeca stoelen. Ook kan je erop letten of de zitvlak voldoende comfortabel is. Als het zitvlak diep genoeg is om de benen een comfortabele ondersteuning te geven dan zorgt dit ervoor dat je niet last krijgt van je knieën. Een belangrijk punt is hierbij dat als je in een café zit dit langer dan een half uur comfortabel moet voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *