Feest

Een uniek personeelsuitje bij Flitz Events

vrijgezellenfeest activiteiten

Heb jij met het bedrijf waar je werkt ook jaarlijks een personeelsuitje? Als jullie bedrijf in de buurt van Scheveningen of Den Haag zit, is het net zo handig om het uitje in Scheveningen te houden. Bij Flitz Events kun je activiteiten vinden die net wat unieker zijn dan het typische personeelsuitje. Je kunt bijvoorbeeld live Robinson Crusoe spelen. Dit is een spel waarbij je gestrand bent op een tropisch eiland. Dit eiland lijkt onbewoond te zijn, maar al snel blijkt dat het bewoond wordt door kannibalen. Dat wordt ontsnappen! Durven jullie het avontuur aan te gaan? 

Diverse activiteiten

Naast een spannend avontuur kunnen jij en jouw collega’s natuurlijk ook iets totaal anders doen. Hebben jullie zin om iets sportiefs te doen? Jullie kunnen dan bijvoorbeeld een workshop powerkiten volgen. Of houd een beachvolleybal toernooi! Op de website van Flitz Events zijn nog veel meer sportieve activiteiten te vinden. Zijn jij en je collega’s eerder creatief dan sportief? Aan creatieve activiteiten is geen gebrek! Overweeg eens een workshop graffiti spuiten, schilderen of sculpturen bouwen. Houden jullie van puur Hollandse gezelligheid? Bij Flitz Events kun je een pubquiz organiseren. Verdeel het bedrijf in teams en ga de strijd aan! Of maak een rondvaart op een borrelboot. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het wel doen. 

vrijgezellenfeest activiteiten

Vrijgezellenfeest

Naast het organiseren van een bedrijfsuitje kun je bij Flitz Events ook vrijgezellenfeest activiteiten organiseren. Geef jouw vriend, vriendin of familielid een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Bij Flitz Events vind je unieke vrijgezellenfeest activiteiten om met de groep te doen. Je kunt meerdere activiteiten op één dag doen voor de ultieme ervaring. Daarbij kun je er voor kiezen om de activiteiten te combineren met een lekkere lunch of een luxe BBQ arrangement. De meeste activiteiten vinden plaats op of rondom het strand van Scheveningen. In deze periode is het begrijpelijk dat je misschien wel liever activiteiten doet bij jou thuis of op een door jou gekozen plek. Dit is ook mogelijk. Organiseer bijvoorbeeld een pubquiz met vragen over de bruid of bruidegom en bedenk een leuke prijs voor het team dat de bruid of bruidegom het beste kent. Een voordeel: de ‘vrijgezel’ mag gratis deelnemen aan de meeste activiteiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *