Een Paintball Kinderfeestje is Gegarandeerd Plezier

Een paintball kinderfeestje is gegarandeerd plezier, het is weer eens wat anders als een zwemfeestje, of gewoon een feestje bij uw thuis. Het is een origineel idee, die jongens zeker aanspreekt, maar ook meiden hebben in het verleden al veel plezier beleefd aan onze paintball feestjes. In dit artikel ga ik u meer vertellen over het paintball kinderfeestje wat u bij ons kunt inplannen.

Wat is paintball precies

Als u het al weet kunt u deze alinea overslaan, maar ik wil toch nog even uitleggen wat paintball precies is. U zal vast wel begrijpen dat het schieten met verfballen is, maar hoe werkt het spelletje precies? Met paintball strijden teams tegen elkaar, wanneer iemand is geraakt moet die persoon het speelveld verlaten, wanneer een team helemaal geen personen meer over heeft is het spel afgelopen. Dit is slechts een beschrijving van de basis-variant, er zijn echter veel meer spelvormen mogelijk.

Is paintball veilig voor kinderen

Een paintball kinderfeestje is geheel veilig, dit is het ook al voor volwassenen, echter zijn er bij kinder-paintball ook wat aanpassingen gedaan. Zo worden er speciale kindergeweren gebruikt, deze kunnen ze zelf laden met een veer, ook schieten deze geweren veel minder hard dan de geweren voor volwassenen. Daarnaast zijn ook de verfballetjes kleiner. De combinatie van kleinere verfballetjes en een verlaagde snelheid zorgt ervoor dat het een stuk minder pijn doet wanneer uw kind wordt geraakt. De kinderen krijgen een overall aan, en een masker die hun gezicht beschermt. Ook is er een instructeur aanwezig die zorgt dat het spel veilig verloopt.

Uitwasbare verf

De verf die in de balletjes zit is biologische afbreekbaar, en kan dus gemakkelijk uit de kleding gewassen worden. U moet er wel rekening mee houden dat de kleding van uw kind vies kan worden door bijvoorbeeld modder of gras. Het is wel aan te raden om oude schoenen te dragen tijdens het paintball kinderfeestje, omdat de verf minder goed uit schoenen is te wassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *